Shoti Maa Tea

  • Ambachtelijk Ayurvedisch
  • Gecertificeerd biologisch
  • Uitgebalanceerde blends
  • Hoge kwaliteit ingrediënten
Shoti Maa Tea

Ervaar het verschil van Shoti Maa Tea

Shoti Maa, wat kleine moeder betekent, is een ambachtelijk, Ayurvedisch samengestelde kruidenthee op basis van de fijnste kwaliteit ingrediënten, kruiden en specerijen ‘to comfort your senses’. De range wordt gezien als de nieuwe generatie ayurvedische wellness thee. Shoti Maa is gecertificeerd Biologisch en bestaat uit een range van 17 varianten; 7 die zich richten op de chakra’s, de energiecentra, en 5 op de elementen uit de Ayurvedische leer en 5 varianten die zich richten op de momenten van de dag. Op basis van de kennis van deze oude Indiase gezondheidsleer ondersteunen deze heerlijk smakende blends op harmoniserende, stimulerende en rustgevende wijze.


         


Chakra Line

Shoti Maa Tea Chakra Line

Klik op het plaatje om de hele lijn te zien.

7 Chakra’s, 7 theevarianten. De 7 theevarianten uit de Chakra-lijn ondersteunen en harmoniseren de 7 Chakra’s, de energiecentra uit de Ayurveda en traditionele Indiaase cultuur


Elements Line

Shoti Maa Tea Elements Line

Klik op het plaatje om de hele lijn te zien.

5 Elementen, 5 theevarianten. De 5 theevarianten uit de Elementen-lijn richten zich op een optimale balans tussen de 5 Elementen, de bouwstenen uit de Ayurveda waaruit alles in dit universum is opgebouwd.


Sundial Line

Shoti Maa Tea Sundial Line

Klik op het plaatje om de hele lijn te zien.

5 Momenten van de dag, 5 theevarianten. Deze 5 theevarianten uit de Sundial-lijn richten zich op het dagelijks verloop van de zon en stimuleren en harmoniseren jouw flow door de momenten van de dag.