Hari Tea

  • Luxe Wellness thee
  • Theezakjes van 100% katoen
  • Gecertificeerd biologisch
  • Samengesteld op basis van ayurveda
  • Losse theeblaadjes, kruiden, bloemen en specerijen


Hari Tea

Ervaar de Luxe Wellness thee van Hari Tea

De smaken van deze Wellness thee zijn samengesteld op basis van de zeer oude kennis van de Yogis over de werking en smaken van planten, kruiden en specerijen. De ambachtelijke samenstellingen van biologische kruiden en specerijen hebben naast hun Ayurvedische werking, zeer volle, heerlijke en bijzondere smaken. Iedere smaak wordt samengesteld op basis van een eeuwenoud recept.
Hari Tea maakt enkel gebruik van de allerfijnste kwaliteit, 100% biologische ingredienten, losse theeblaadjes, kruiden, bloemen en specerijen. In luxe zakjes van 100% katoen kunnen de blends van losse thee volledig tot rust komen en hun natuurlijke en volle smaken vrijlaten.


Hari Tea line

Hari Tea line

Klik op het plaatje om de hele lijn te zien.

Om te zorgen voor een unieke wellness-ervaring bestaat Hari Tea uit een range van 11 soorten verdeeld in 4 categorieen, manieren om balans te brengen ten behoeve van een harmonieus leven: Mentaal (Geel), Spiritueel (Paars), Inspirationeel (Rood) en Fysiek (Groen). De verpakking, de kwaliteit van de thee en ingrediënten, de samenstellingen en smaken en de theezakjes van 100% katoen maken van Hari Tea iets speciaals vanaf het openen van het doosje tot het drinken van de thee. Puur ambacht!
Het assortimentsdoosje, Buddha Box, bevat een variant van alle 11 Wellness-varianten.


Hari Tea Wellness line Food Service

Hari Tea Wellness line Food Service

Klik op het plaatje om de hele lijn te zien.

De smaken van deze luxe Wellness thee zijn samengesteld, enkel gebruik makend van de allerfijnste kwaliteit, 100% biologische ingrediënten, losse theeblaadjes, kruiden, bloemen en specerijen. In luxe zakjes van 100% katoen kunnen de blends van losse thee volledig tot rust komen en hun natuurlijke en volle smaken vrijlaten.
Hari Tea bestaat uit een range van 11 smaken die speciaal voor Foodservice zijn aangevuld met 4 populaire reguliere theevarianten voor een compleet thee assortiment.


Hari Tea line Presentation

Hari Tea line Presentation

Klik op het plaatje om de hele lijn te zien.

Om de prachtige katoenen theezakjes te presenteren zijn er verschillende presentatie mogelijkheden.